Capacitació nàutica 01/08

Dijous, 1 de Agost del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Màquines marines.

Dijous 1 d'agost, els socis interessats en aprofundir en el les màquines de propulsió dels vaixells, han pres part en una de les activitats per la capacitació nàutica programades per aquest estiu.

Organitzada a l'empara del conveni de col·laboració signat entre el Club Nàutic Llançà i l'Escola Nàutica Mar Brava, la  ponència sobre aquesta matèria ha anat a càrrec de Josep Valldeperas, i d'Ernest Plana.

La pròxima activitat de capacitació nàutica, serà el proper dijous 8 d'agost, a les 09:30 h. i consistirà una conferència sobre salvament i seguretat a la mar. Per participar-hi cal inscriure's mitjançant el formulari accessible des de l'enllaç marcat com [ 1 ].

A l'enllaç marcat com [ 2 ] es troba accessible informació sobre el calendari d'activitats programades per aquest estiu.

La següent galeria d'imatges, recull moments de la conferència sobre màquines marines.

[ 1 ]                    [ 2 ]

20190801 cnllanca - capacitació nàutica - màquines marines

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar