Capacitació nàutica

Dijous, 16 de Agost del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Navegació d'altura

Dijous 16 d'agost els socis interessats en aprofundir en el posicionament en navegació d'altura, i fer pràctiques de sextant i efemèrides, ho han pogut fer en el marc de la quarta de les activitats per la capacitació nàutica, adreçada als socis del club, organitzada a l'empara del conveni de col·laboració signat entre el Club Nàutic Llançà i l'Escola Nàutica Mar Brava a principis d'estiu [+] info

Aquesta activitat ha estat conduïda per Josep Valldeperas, de l'Escola Nàutica Mar Brava, i ha comptat amb una part teòrica i una altra de pràctica.

La pròxima activitat de capacitació nàutica està programada per al dijous 23 d'agost, a les 09:30 h. i tractarà sobre  meteorologia bàsica i aplicada a la Mar d'Amunt

A continuació us deixem un enllaç a la notícia publicada sobre el calendari de les activitats nàutiques de l'estiu, a on podreu ampliar informació de les mateixes, i omplir els formularis de participació si hi voleu prendre part i encara no ho heu fet.

ACTIVITATS NÀUTIQUES ESTIU 2018

La següent galeria d'imatges, recull moments de l'activitat.

 

 

20180816 - C.N. Llançà - Capacitació nàutica - Navegació d'altura

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar