Capacitació nàutica

Dijous, 23 de Agost del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Meteorologia bàsica i aplicada a la Mar d'Amunt

Dijous 23 d'agost els socis interessats en aprofundir en el la meteorologia i la seva relació amb la navegació d'esbarjo, han pres part en la cinquena de les activitats per la capacitació nàutica, adreçada als socis del club, organitzada a l'empara del conveni de col·laboració signat entre el Club Nàutic Llançà i l'Escola Nàutica Mar Brava a principis d'estiu [+] info

La ponència sobre aquesta matèria ha anat a càrrec de Josep Valldeperas, de l'Escola Nàutica Mar Brava.

La pròxima activitat de capacitació nàutica, i darrera programada per aquesta temporada, serà el proper dijous 30 d'agost, a les 19:00 h. i consistirà una conferència sobre les cinc preguntes que mai s'havia atrevit a plantejar sobre les embarcacions esportives:

          1. La meva barca pot bolcar ?

          2. Com és que un veler avança contra el vent ?

          3. Un veler, corre més a favor del vent o contra el vent ?

          4. Quina mala mar pot aguantar la meva barca ?

          5. Què és millor, monocasc o multicasc ?

A continuació us deixem un enllaç a la notícia publicada sobre el calendari de les activitats nàutiques de l'estiu, a on podreu ampliar informació de les mateixes, i omplir els formularis de participació si hi voleu prendre part i encara no ho heu fet.

ACTIVITATS NÀUTIQUES ESTIU 2018

La següent galeria d'imatges, recull moments de l'activitat.

 

20180823 - C.N. Llançà - Capacitació nàutica - Meteorologia

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar