Capacitació nàutica

Dissabte, 21 de Juliol del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Èxit de participació en la primera activitat per la capacitació nàutica

Dissabte 21 de juliol del 2018 s'ha dut a terme la primera de les activitats per la capacitació nàutica, adreçada als socis del club, organitzada a l'empara del conveni de col·laboració signat entre el Club Nàutic Llançà i l'Escola Nàutica Mar Brava a principis d'estiu [+] info

Aquesta activitat ha consistit en un curs sobre comunicacions marítimes, a càrrec de Josep Valldeperas, ha tingut una bona acollida, i ha comptat amb la participació de 14 socis de l'entitat.

La pròxima activitat de capacitació nàutica està programada per al dissabte 28 de juliol, a les 19:00 h. i tractarà sobre pràctiques de marineria. Aquest mateix dia pel matí el club organitza la neteja del fons marí de la platja del Cau del Llop.

A continuació us deixem un enllaç a la notícia publicada sobre el calendari de les activitats nàutiques de l'estiu, a on podreu ampliar informació de les mateixes, i omplir els formularis de participació si hi voleu prendre part i encara no ho heu fet.

ACTIVITATS NÀUTIQUES ESTIU 2018

La següent galeria d'imatges, recull moments de l'activitat.

 

20180721 Comunicacions marítimes - Capacitació nàutica - C.N. Llançà

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar