Concurs de pesca "Trofeu Ajuntament de Llançà" 2019

Dissabte, 3 de Agost del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Bona participació en la 24ena edició del Trofeu Ajuntament de Llançà.

Sota la organització del Club Nàutic Llançà, dissabte 3 d'agost del 2019 ha tingut lloc una nova edició del Concurs de pesca "Trofeu Ajuntament de Llançà".

Les condicions meteorològiques han respectat la tradicional activitat del club.

Una setantena de pescadors esportius, inscrits en les vint embarcacions participants, a les set del matí s'han atansat a les instal·lacions del Restaurant TresVents del Club Nàutic Llançà, on han pogut agafar forces en un esmorzar ofert pel club.

Una hora més tard, després d'escoltar les últimes indicacions donades per l'organització, els participants s'han fet a mar i s'han adreçat a les zones de pesca.

Fins a la una del migdia, hora límit per acabar la competició, els vaixells han anat entrant a port i lliurant les captures als membres del club.

Poca estona després, els concursants i els representants del club s'han reunit a la nau de la zona esportiva per a realitzar la mesura i pesada de les captures, que han donat lloc a la classificació que figura al peu. Aquestes captures han estat lliurades a l'Asil Vilallonga, de Figueres.

Per acabar, participants i organització han brindat amb cava al temps que s'ha procedit al lliurament dels trofeus als tres primers classificats de cada categoria.

Cateforia A al major nombre d'espècies capturades

Categoria B a la peça capturada de més pes

Categoria C a la peça capturada de major llargada

Com ja és tradició, a més dels trofeus corresponents, cedits per l'AJUNTAMENT DE LLANÇÀ, els guanyadors han tingut regals de l'àmbit pesquer esportiu, cedits per les següents botigues nàutiques de Llançà: CASA DE PESCA EDUARDSEMPRECALMA, i NÀUTIC'S

A continuació s'ha realitzat el sorteig de l'embarcació neumàtica auxiliar equipada amb motor fora borda, cedida per NÀUTICA JUANOLA, entre els participants que no hagin estat guanyadors del mateix en les darreres cinc edicions. El guanyador del sorteig ha estat Andreu Reyes de l'embarcació Thiago.

El lliurament dels trofeus i regals, ha anat a càrrec del vicepresident del Club Nàutic Llançà, Lluís Desoi, acompanyat de l'alcalde de Llançà, Francesc Guisset i del regidor de l'Ajuntament de Llançà, Juanjo Serrán.

A continuació, disponible la classificació del concurs (enllaç marcat com [ 1 ] ) i imatges del mateix.

[ 1 ] CLAS.

20190803 cnllanca - Concurs Pesca

 

Concurs Pesca C.N. Llançà - Organització i col·laboradors

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar