Defenses i manteniment

Dissabte, 5 de Desembre del 2020 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Instal·lació de defenses als amarradors, i manteniment de les passarel·les.

A partir del 9 de desembre iniciarem els treballs corresponents al manteniment de les passarel·les que conformen els molls i pantalans del port esportiu de Llançà.

Paral·lelament començarà també una actuació de millora de les nostres instal·lacions, la col·locació de defenses a tots els amarradors. Aquesta actuació consisteix en el muntatge de taulons de fusta a la part frontal del lloc d’amarratge al llarg de tots els molls i pantalans construïts amb passarel·les prefabricades de formigó, amb això aconseguirem protegir els vaixells dels impactes amb el formigó, ja siguin accidentals o deguts a causes meteorològiques, i protegir el cantell de les passarel·les dels esmentats impactes.

A mida que es vagin col·locant les defenses de fusta, s’aniran retirant les defenses inflables que la majoria de socis i usuaris tenen al lloc d’amarratge. Aquestes defenses seran dipositades a bord de les embarcacions en cas que es trobin amarrades, alternativament, en cas de que l’embarcació no es trobi al port seran marcades amb el número de l’amarrador i endreçades als a magatzems del club, durant un temps prudencial per tal que els seus propietaris les puguin retirar.

Els treballs esmentats tenen una durada prevista d’una dotzena de setmanes, en les que hi haurà certes restriccions, per seguretat, en els llocs en que s’estigui actuant en cada moment. Agraïm per endavant la vostra comprensió i paciència.

Continuem treballant per un club millor i més segur.

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar