Embarcacions neumàtiques i semirígides

Dimecres, 10 de Abril del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

NOVA NORMATIVA PER EMBARCACIONS NEUMÀTIQUES I SEMIRÍGIDES.

Afecta les embarcacions neumàtiques i semirígides d'eslora superior a 8 metres, i a les d'eslora igual o inferior a 8 metres equipades amb motors de 150 kW o superiors.

El Reial decret llei 16/2018, de 26 d'octubre, adopta una sèrie de prohibicions i limitacions d'ús en relació amb les embarcacions pneumàtiques i semirígides d'alta velocitat, com a mesura per a la lluita contra el tràfic il·lícit de persones i mercaderies. En concret, estableix que els que pretenguin realitzar activitats de fabricació, reparació, reforma, circulació, tinença o comerç, així com la navegació per qualsevol punt de les aigües interiors, mar tenitorial espanyol o zona contigua, han d'estar donats d'alta prèviament en el Registre d'Operadors de Embacaciones Neumàtiques i Seminigidas d'Alta Velocitat i sol·licitar per a cada embarcació afectada per aquesta nonnativa una sol·licitud d'autorització d'ús d'embarcació.

Data límit període transitori: 27/04/2019

​​​

BOE       LINK AEAT          TRÍPTIC

 

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar