Ens ajudes ?

Divendres, 24 de Juliol del 2020 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Contesta 9 preguntes en 2 minuts per ajudar al teu Club Nàutic.

La teva percepció ens ajudarà a analitzar la situació i identificar els espais de millora per la prestació del serveis i la seva corresponent organització interna.

Com a mostra d'agraïment per la teva col·laboració, omplint l'enquesta abans del 2 d'agost participaràs en el sorteig d'un sopar per a 4 persones al restaurant del nostre Club Nàutic.

REALITZA L'ENQUESTA

Tant l'adreça email facilitada per omplir l'enquesta com les opinions referides en la mateixa, seran tractades segons la normativa de protecció de dades per l'empresa Innovación y Cambio S.L., empresa subcontractada pel club per realitzar uns treballs d'anàlisi, i en cap cas es facilitaran opinions nominatives al Club Nàutic Llançà, sinó únicament els resultats globals amb la finalitat d'analitzar l'opinió mitjana dels socis i clients.

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar