Fets delictius a Llançà

Dilluns, 29 de Juny del 2020 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Uns desconeguts han accedit a tres embarcacions del club nàutic.

La nit de diumenge les instal·lacions del Club Nàutic Llançà s'han vist afectades per incidents provocats per desconeguts.

Aquests han accedit a l'interior de tres embarcacions amarrades  al port, i el club ja ha posat en coneixement dels seus propietaris aquest fet.

Paral·lelament, s'ha contactat amb l'Ajuntament de Llançà, i amb els responsables a Girona de la Conselleria d'Interior per aconseguir una presècnia més reiterada de les forces de seguretat al port.

Des del club també s'ha avançat a aquesta nit el reforç de l'atenció nocturna de les instal·lacions que fa anys es fa els mesos de juliol i agost. Com en anys anteriors, el personal  que s'encarrega de l'atenció de les instal·lacions durant la nit controlarà l'accés a les instal·lacions, amb especial atenció a la zona del contradic, on l'accés serà restringit a socis i usuaris.

Lamentem molt aquesta situació, i farem el que estigui a l'abast del club per a reconduir-la.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar