Memorial Jordi Canal

Diumenge, 15 de Juliol del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Regata Festes Verge del Carme "Memorial Jordi Canal"

El cap de setmana del 14 i 15 de juliol del 2018, sota la organització del Club Nàutic Llançà, s'ha celebrat la Regata Festes Verge del Carme "XXXII Memorial Jordi Canal", reservada a les classes Optimist i Open.

Aquesta regata, activitat tradicional de les organitzades anualment pel club, se celebra en memòria del senyor Jordi Canal i Roquet-Jalmar, traspassat en lamentable accident de trànsit mentre anava a una reunió de clubs nàutics en representació del club llançanenc, del qual n'era president.

La regata ha comptat amb la participació de vint-i-quatre regatistes, i ha comptat amb la participació dels clubs nàutics de Port de la Selva, Empuriabrava, L'Escala, L'Estartit, Palamós i Sant Feliu de Guíxols.

Dissabte la manca de vent ha comportat que no es pogués realitzar cap prova, el vent sostingut de diumenge matí ha permès fer quatre proves per a cada classe.

MEDALLER I CLASSIFICACIONS

La galeria que figura a continuació conté fotografies obtingudes durant la regata, i del lliurament de trofeus de la mateixa als guanyadors.

20180814_15_memorial_jordi_canal_regata


 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar