MÉS SERVEIS

Dimecres, 3 de Juliol del 2024 / Publicat a Categoria 2
Post Image

NOVA INSTAL·LACIÓ PER LA TEMPORADA ESTIUENCA.

Estem a l'inici de la temporada d'enguany, i hem pensat en poder oferir un servei que fins ara no estava disponible per als socis i usuaris que amarraven els seus vaixells al contradic. Si bé tenien un petit mòdul sanitari al revolt del contradic a on poder fer les seves necessitats, per a dutxar-se havien de fer la volta al port per accedir als sanitaris ubicats a l'edifici social.

Enguany, i deguda la impossibiltat de desenvolupar actuacions previstes en la nova concessió atès que el pla especial del port de Llançà encara no està aprovat,  hem proveït, al final del contradic dos mòduls sanitaris individuals a on els socis i clients del club es podran dutxar.

Aquest equipament estarà  operatiu a partir de la pròxima setmana i  durant tota  la temporada estiuenca, i es retirarà en acabar la mateixa.

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar