Neteja submarina 27/07

Dissabte, 27 de Juliol del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

El Club Nàutic Llançà neteja el fons marí de la platja Canyelles.

Per vint-i-tresè any consecutiu, dissabte 27 de juliol el Club Nàutic Llançà ha organitzat la neteja del fons marí d'una platja del Municipi.

L'any 1997 i seguint amb l'esperit de conjunyir la pràctica esportiva amb la preservació del medi natural, com a patrimoni més valuós de la Humanitat, des del club es va decidir promoure la neteja del fons marí de Llançà. Aquell mateix any es va procedir a la neteja de la platja del Port. Els següents anys, el club i els seus socis i simpatitzants han anat netejant els fons subaquàtics de les altres platges del Municipi.

Aquest dissabte, a les deu del matí, els de socis i simpatitzants del club que han volgut participar en l'activitat han anat passant per la seva seu, on han rebut les darreres indicacions dels representants de l'organització, per a seguidament embarcats en vaixells de socis atansar-se a la platja objecte de la neteja, on han fondejat les embarcacions creant una zona de protecció, per a que els participants poguessin realitzar les tasques de neteja del fons marí amb total seguretat.

Aquest any el Club Nàutic Llançà ha comptat amb la col·laboració de l'entitat  Platges Netes Llançà, a qui volem agrair sincerament la seva implicació en l'activitat promoguda des del club.

Al voltants de quarts de dues del migdia, una vegada conclosa la tasca proposada pel Club Nàutic Llançà per aquest any, els participants han tornat a port, a on han pogut gaudir d'un àpat de germanor organitzat pel club i preparat pel Restaurant TresVents.

La següent galeria d'imatges, recull moments de l'activitat.

20190727 cnllanca neteja sub platja canyelles

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar