Reforç de l'equip de professionals

Dijous, 20 de Juny del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Noves incorporacions a la plantilla del club.

Amb l'objectiu de donar un major i millor servei als seus socis i usuaris, el Club Nàutic Llançà ha reforçat aquest estiu el seu equip professional estable amb noves incorporacions.

L'equip d'administració vindrà potenciat amb la incorporació d'Àlex Hernández i Xavier Macias, i el de marineria amb Adrià Albañil, Marc Oviedo, Agustí Levy, Àlex Benítez i Marc Fernández.

La nova composició de l'equip professional (marineria i administració) es farà càrrec de la gestió de la totalitat dels serveis oferts pel club, llevat de la gestió tècnica de l'escola de vela que - com ja us informàvem en notícia publicada el 20 d'abril - anirà a càrrec de l'empresa especialitzada Salasalut amb qui el club ha establert el conveni corresponent.

Amb això i amb l'ampliació d'horaris de l'atenció del servei d'administració que anunciàvem el dia 24 de maig, unifiquem l'atenció de tots els serveis en les oficines administratives situades a l'edifici social del club.

INFO

20190600-equip-professional-cnllanca

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar