Socis - Avantatges i serveis

Dimarts, 31 de Juliol del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Amb aquesta publicació volem fer un recordatori d'alguns avantatges i serveis dels que gaudeixen els socis del Club Nàutic Llançà:

- Paddle surf, El club disposa de taules de paddle surf que ofereix gratuïtament als seus socis [+] infoPunt d'informació

- Classes d'iniciació a la vela lleugera gratuïtes. Els socis i fills de socis del club poden gaudir d'un curs d'iniciació a la vela lleugera (contacteu amb l'Escola de Vela o l'Espai Mar, aquests cursos tenen lloc els dimecres durant l'estiu).

- Targeta d'accés a l'aparcament. Els socis actius del club tenen dret a una targeta gratuïta.

- Servei de rampa de varada. Els serveis de rampa de varada sol·licitats pels socis per a les seves embarcacions són gratuïts (embarcacions d'eslora inferior a 4,00 m, i embarcacions neumàtiques i semirígides). 

- Tarifes de serveis. Descompte del  40% sobre les tarifes de serveis [+] info

- Tarifes de lloguer d'amarradors. Descompte del 10% sobre la tarifa de lloguer [+] info

- LLoguer d'embarcacions. Descomptes varis depenent de la temporada [+] info

- Lloguer de bicicletes. Descomptes pels socis [+] info

- Cursos nàutics. Descomptes pels socis en els cursos realitzats per l'Escola Nàutica Mar Brava [+] info

- Servei WiFi. Pel fet de ser socis del club disposeu d'accés gratuït al servei WiFi, adreceu-vos a les oficines administratives per a que us donin d'alta

- Intranet. Hem posar a disposició dels socis una intranet per a ampliar informació i crear un punt d'encontre, si no heu demanat l'accés, ho podeu fer des de l'apartat corresponent de la web (menú "El Club", i "Intranet Socis")

- Altres serveis dels que disposeu des d'aquest any son el taller, el servei de custòdia de claus d'embarcacions, i la zona de barbacoa

Recordeu descarregar-vos l'App del Club Nàutic Llançà [+] info

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar