Tast de vela - 26/07

Divendres, 26 de Juliol del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Tast de vela.

Divendres 26 de juliol, dins el marc del conveni de col·laboració establert entre el Club Nàutic Llançà i l'Escola Nàutica Mar Brava, ha tingut lloc una nova edició del TAST DE VELA, activitat consistent en una sortida de vela setmanal a bord del vaixell Mar Brava II, per tenir un primer contacte amb la navegació a vela.

La previsió és repetir aquesta activitat durant els mesos de juliol i agost, cada divendres pel matí. Per participar-hi es precís inscriure's a través dels formularis als que podreu accedir des de l'apartat agenda de la web del club, accessible des de l'enllaç [1] que figura a continuació.

Us recordem que també hi ha previstes diverses activitats per a la capacitació nàutica, el calendari de les mateixes es troba accessible des de l'enllaç [2]. També és necessària la inscripció per a prendre-hi part.

[ 1 ]                    [ 2 ]

20190726 cnllanca tast de vela

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar