Tast de vela 19/07

Dissabte, 20 de Juliol del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Tast de vela.

Divendres 19 de juliol, dins el marc del conveni de col·laboració establert entre el Club Nàutic Llançà i l'Escola Nàutica Mar Brava, ha tingut lloc la quarta edició del TAST DE VELA, activitat consistent en una sortida de vela setmanal a bord del vaixell Mar Brava II, per tenir un primer contacte amb la navegació a vela.

Com ja us anunciavem, aquesta activitat està prevista celebrar-la durant els mesos de juliol i agost, cada divendres pel matí. Per participar-hi es precís inscriure's a través dels formularis als que podreu accedir des de l'apartat agenda de la web del club, accessible des de l'enllaç [1] que figura a continuació.

Us recordem que també hi ha previstes diverses activitats socials, esportives i per la capacitació nàutica, el calendari de les mateixes es troba accessible des de l'enllaç [2]. També és necessària la inscripció per a prendre-hi part.

[ 1 ]                    [ 2 ]

20190719_tast_de_vela

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar