Nova actuació mediambiental

Divendres, 19 de Març del 2021
Uniquely productize

Energia renovable - Instal·lació fotovoltaica. La junta directiva del Club Nàutic Llançà ha acordat una nova actuació emmarcada en les propostes de la nova concessió, que comportarà alhora un estalvi energètic i econòmic, i una reducció de les emisions de CO2 a l'atmosfera. Concretament es tracta de realitzar una instal·lació fotovoltaica de potencia nominal 15kW per a connexió a la xarxa elèctrica del club en mode autoconsum, utilitzant el sostre de l’edifici social.

Renovació torretes servei

Dijous, 18 de Març del 2021
Uniquely productize

Finalitzada l'actuació. Una setmana abans del previst s'ha finalitzat l'actuació de renovació de les torretes de servei a la dàrsena esportiva del port de Llançà, gestionada pel Club Nàutic Llançà. Aquestes torretes compten amb un element que facilita la comprovació del seu correcte funcionament, cada endoll disposa d'un indicador led que permet coneixer de forma visual si aquell endoll té corrent.  A continuació detall d'aquest element.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar