Qualitat i medi ambient

El Club Nàutic Llançà, una entitat compromesa amb la qualitat i el medi ambient

El Club Nàutic Llançà és una entitat compromesa, i basa les seves actuacions per a que la seva activitat sigui en tot moment de la màxima qualitat i amb total respecte amb el medi ambient, i amb l'objectiu de minimitzar el seu impacte mediamenitnal, amb l'objectiu d'aconseguir que aquest desaparegui.

En aquest sentit, el club ha formulat la seva declaració de política de qualitat i medi ambient, el contingut de la qual podeu consultar des de l'apartat altra informació.

 

Sistema integrat de gestió

Per aconseguir la fita que s'ha proposat, el club s'ha dotat d'un sistema integrat de gestió de la qualitat i el medi ambient.

Aquest sistema integrat es troba certificat en les Normes ISO:9001 i ISO:14001, i verificat en el Sistema Comunitari de Gestió i Auditoria Ambiental (EMAS) amb el número ES-CAT-000451.

La declaració ambiental verificada es pot consultar a l'apartat altra informació d'aquesta web.

 

Gestió de residus

El club posa a disposició dels seus socis i usuaris un seguit d'equipaments per a la recollida i reciclatge de residus, tant domèstics com especials, incloent les aigües olioses de sentina i grises procedents de les embarcacions.

 

Bandera blava

El club presenta anualment la seva candidatura per a obtenir el guardó "Port esportiu bandera blava", sent-ne mereixedor any rere any.

Els patrons de les embarcacions interessat en la campanya Bandera Blava, poden optar al reconeixement "Bandera blava per a embarcacions".

 

Parc Natural del Cap de Creus

El Parc Natural del Cap de Creus és una gran àrea del territori altempordanés en el seu estat més natural, i fàcilment accessible des del Club Nàutic Llançà.

Us recomanem feu una ullada a la web del Parc per a conèixer-lo millor.

 

 

 

 

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar