COVID-19 | Noves mesures a Catalunya

Divendres, 30 de Octubre del 2020 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Resolució SLT/2700/2020. 

Ahir 29 d'octubre, al DOGC es va publicar la resolució SLT 2700/2020, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya [text íntegre].

L'assessoria jurídica de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics ha redactat un informe de les principals mesures recollides en la Resolució [accés a l'informe].

Tanmateix ha fet un seguit de recomanacions relatives als ports esportius, i que es transcriuen a continuació:

  • Es pot sortir a navegar, donant compliment a les mesures de restricció de la mobilitat ( restricció de l’entrada i sortida del territori de Catalunya, restricció d’entrada i sortida del municipi des de divendres a les 06:00h fins dilluns a les 06:00h i restriccions nocturnes de 10:00h a 06:00h ), i de nombre màxim de 6 persones. Per tant durant el cap de setmana es podrà sortir a navegar però no es podrà anar a un altre municipi.
  • Es pot fer pràctica esportiva individual.
  • Les instal·lacions i els equipaments esportius ( escola vela, gimnasos, etc...) s’han de tancar durant aquest període.
  • S’ajornen totes les competicions esportives.
  • Recordar que les mesures de restricció de la mobilitat s’excepcionen per raons laborals, i cal portar certificat autoresponsable fet per l’empresa, en el seu cas.

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar