PRUG Cap de Creus

Dilluns, 22 de Octubre del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

El C.N. Llançà al procés participatiu per a l'elaboració del PRUG del Cap de Creus

Aquest dilluns, 22 d'octubre del 2018, a Vilajuïga, el Club Nàutic Llançà ha pres part en la segona etapa del procés participatiu per a l'elaboració del Pla Rector d'Ús i Gestió (PRUG) de l'àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus.

Aquesta reunió ha servit per aprofundir amb el document de bases per a la redacció del PRUG que el Servei de Planificació de l'Entorn Natural, de la Subdirecció General de Biodiversitat i Medi Natural, de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural , del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, va presentar abans de l'estiu al sector nàutic esportiu.

En la reunió, els representants dels ports esportius assistents (Llançà, Port de la Selva, Roses, i Empuriabrava), acompanyats de la vicepresidència de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) , han valorat amb els representants de l'Administració les aportacions del sector, treballades des de la seva presentació inicial, al document de base.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar