Capacitació nàutica

Dissabte, 28 de Juliol del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Nova activitat per la capacitació nàutica - Pràctiques de marineria

Dissabte 28 de juliol del 2018 s'ha dut a terme la segonsa de les activitats per la capacitació nàutica, adreçada als socis del club, organitzada a l'empara del conveni de col·laboració signat entre el Club Nàutic Llançà i l'Escola Nàutica Mar Brava a principis d'estiu [+] info

Aquesta activitat ha consistit en un curs sobre pràctiques de marineria, a càrrec de Josep Valldeperas. Hi han pres part onze socis del club, i s'ha desenvolupat al moll del port esportiu, a bord del vaixell Mar Brava.

La pròxima activitat de capacitació nàutica està programada per al dijous 9 d'agost, a les 09:00 h. i tractarà sobre comunicacions marítimes.

Recordar també que dissabte vinent 4 d'agost tindrà lloc el concurs de pesca "Trofeu Ajuntament de Llançà".

A continuació us deixem dos enllaços, el primer a la notícia publicada sobre el calendari de les activitats nàutiques de l'estiu, a on podreu ampliar informació de les mateixes, i omplir els formularis de participació si hi voleu prendre part i encara no ho heu fet, el segon a la documentació lliurada als participants en les pràctiques de marineria.

ACTIVITATS NÀUTIQUES ESTIU 2018

DOCUMENTACIÓ PRÀCTIQUES DE MARINERIA

La següent galeria d'imatges, recull moments de l'activitat.

20180728 - C.N. Llançà - Capacitació nàutica - Pràctiques de marineria

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar