UNA NOVA MILLORA

Dijous, 25 de Abril del 2024
Uniquely productize

NOVA APOSTA PER A LA MILLORA DE LES INSTAL·LACIONS I PER A L'ESTALVI ENERGÈTIC. El Club Nàutic Llançà està executant una actuació inclosa en el pla de manteniment i reposició de les instal·lacions de la dàrsena esportiva del port de Llançà, de la que en té la concessió per a la gestió. Aquesta actuació consisteix en la substitució de les lluminàries existents als molls del port esportiu, per a unes de més eficients energèticament i de més fàcil manteniment.

NOU EQUIPAMENT PER ALS USUARIS

Dijous, 11 de Abril del 2024
Uniquely productize

CANVIADOR PER A NADONS. A partir d'ara, si us trobeu a les instal·lacions del Club Nàutic Llançà i necessiteu canviar els bolquers al vostre nadó, ja teniu un nou equipament per a fer-ho còmodament. A l'espai de la bugaderia situada als sanitaris de l'edifici social, hi trobareu un canviador per a nadons que us facilitarà la tasca.  

ESTALVI HÍDRIC

Dijous, 11 de Abril del 2024
Uniquely productize

NOVA ACTUACIÓ PER A REDUIR EL CONSUM D'AIGUA. El club, amb l'objectiu de reduir el consum d'aigua de boca, ha executar una nova actuació, consistent en la substitució de les aixetes dels sanitaris, de les dutxes i de la bugaderia existents del tipus monocomandament, per altres de polsador.  

NOVA APOSTA PER L'ESTALVI ENERGÈTIC

Dijous, 4 de Abril del 2024
Uniquely productize

SUBSTITUCIÓ D'EQUIPAMENT DE MOBILITAT. El Club Nàutic Llançà, en el seu compromís per a l'eficiència energètica i la conservació del medi natural, ha renovat el ciclomotor d'ús portuari del que disposava, de propulsió amb motor de combustió, per una nova motocileta 100% elèctrica. A continuació una imatge del nou equipament.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar