PRUG DE CAP DE CREUS

Diumenge, 10 de Juliol del 2022 / Publicat a Categoria 2
Post Image

REUNIÓ DELS CLUBS DE LA COSTA BRAVA NORD

C.N. Estartit, C.N. L'Escala, C.N. Port de la Selva i C.N. Llançà es reuneixen a Llançà

Dissabte 9 de juliol del 2022, les instal·lacions del Club Nàutic Llançà han acollit una trobada dels presidents i els directors dels clubs que gestionen ports esportius a la Costa Brava nord, per a continuar treballant en la voluntat, de tots plegats, de millorar el servei essent un exemple de gestió sostenible i respecuós amb el medi.

La reunió s'ha centrat aquesta vegada en el projecte d'ordre d'aprovació del Pla rector d'ús i gestió (PRUG) de l'àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus, redactat pel Servei de Planificació de l'Entorn Natural de la Generalitat de Catalunya, que en breu serà publicat al portal de participació ciutadana de la Generalitat, pas previ a la seva aprovació definitiva. Els participants han repassat aquesta proposta de normativa, i han sentat les bases sobre les que es redactaran les propostes de modificació al text inicial en els punts que aquesta podria afectar a la pràctica de la nàutica d'esbarjo i esportiva.

Imatge dels parcipants en la trobada

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar