EL CLUB I EL MEDI

Dijous, 14 de Juliol del 2022 / Publicat a Categoria 2
Post Image

UN CLUB COMPROMÈS.

El C.N. Llançà, una Entitat compromesa amb la preservació del medi ambient.

Començant la nova temporada estival, el Club Nàutic Llançà vol recordar el seu compromís amb el respecte i la preservació del medi natural, i en especial del medi aquàtic que acull les activitats dels socis i usuaris de les instal·lacions nàuticesportives del port de Llançà que l'entitat gestiona, fent una petita ressenya d'activitats que organitza i mitjans que posa a disposició:

 • Dissabte 30 de juliol del 2022, a partir de les 10:00 h, organitzem la neteja del fons marí de la platja de Canyelles. Reprenent  el format d'abans de la pandèmia, en acabar el club oferirà a tots els participants un àpat de germanor, una sardinada convivial organitzada amb la apreciable col·laboració dels integrants de la Colla del Ranxo de Llançà. Inscripcions a l'activitat des del següent enllaç.
 • Durant tot l'estiu, des de l'escola de vela del club, es realitza setmanalment un taller mediambiental, adreçat als alumnes [+info]
 • Per a la recollida i correcta gestió dels residus, el club posa a disposició de socis i usuaris diversos equipaments [+info]
  • Illes ecològiques per a la recollida selectiva de residus.
  • Equip d'aspiració d'aigües olioses de sentina i grises d'embarcacions, al moll de la benzinera (1)
  • Punt blau per a la recollida i gestió de residus especials.(1)
 • Hem realitzat una instal·lació fotovoltaica per a l'autoconsum  [+info]
 • L'energia elèctrica que consumim prové de fons 100% renovables [+info]
 • La flota de vehicles del club s'està renovant amb vehicles elèctrics (patinets, cotxe)  [+info]

(1) Per utilitzar aquests serveis, adreceu-vos al servei de marineria del club.

Per a reforçar el compromís, i garantir l'efectivitat en la gestió, el compliment legal, la seguretat de les instal·lacions i el compromís mediambiental, el club s'ha adherit voluntàriament al sistema comunitari de gestió i auditoria mediambientals (EMAS), presenta anualment la candidatura per a obtenir la Bandera Blava, i es gestiona sota les normes ISO:14001 i ISO:9001, de les recentment ha superat l'auditoria trianual de renovació.

Per acabar, deixem una imatge de la pintura realitzada pel nostre col·laborador Jordi Boher, recordant que disposem d'equipaments per dipositar aquests residus a tot l'entorn del port.

 

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar