PARTICIPACIÓ CIUTADANA - PRUG CAP DE CREUS

Divendres, 11 de Novembre del 2022 / Publicat a Categoria 2
Post Image

PRESENTACIÓ DE PROPOSTES.

Com us informavem en anteriors notícies, el Servei de Planificació de l'Entorn Natural va ampliar fins el 14 de novembre, el termini del procés de Participació ciutadana en la elaboració del Projecte d'ordre pel qual s'aprova el Pla Rector d'Ús i Gestió (PRUG) de l'àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus.

El club, amb altres entitats quins socis i usuaris poden resultar afectats per l'aplicació d'aquesta norma, ha elaborat un document que ha presentat en el procés participatiu, que hem presentat avui quan l'hem tingut elaborat i amb els seus annexos.

Des dels enllaços que figuren a continuació podreu:

  1. Descarregar-vos el document presentat pel club 
  2. Accedir al portal del procés de participació per si també els socis i usuaris del Club Nàuti Llançà el volen presentar a títol individual
  3. Accedir al portal de participació i a les propostes presentades per si us voleu adherir a la del club o a altres presentades
x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar