PESCA I CIÈNCIA 2023

Dissabte, 19 de Agost del 2023 / Publicat a Categoria 2
Post Image

JORNADA CIENTÍFICA DE PESCA RECREATIVA, A LLANÇÀ.

Èxit de participació en la segona edició de l'activitat.

Aquesta activitat acollida pel Club Nàutic Llançà,  s'ha desenvolupat el dissabte 19 d'agost, sota la coordinació de l'Associació Catalana per a una Pesca Responsable (ACPR) i la Direcció General de Pesca i Agfers Marítims de la Generalitat de Catalunya.

24 vaixells i 82 pescadors esportius han volgut participar en la nova proposta del club, amb l'objectiu de promocionar la pesca recreativa a nivell local a Catalunya per fomentar la pesca des d'embarcació d'una manera sostenible i responsable, a més de preservar les espècies vulnerables i col·laborar en la seva investigació.

A les set del matí, els participants s'han reunit amb els organitzadors al voltant d'una taula al restaurant Cap Bea, a l'edifici social del club, a on han pogut compartir un esmorzar per agafar forces. A continuació l'organització ha explicat als participants l'objectiu d'aquest tipus de jornada que s'estan duent a terme al llarg de tota la costa catalana, i cap a les vuit del matí les embarcacions s'han fet a mar.

Els pescadors, durant el matí han compartit les captures en un grup de whatsapp a on també hi havia els investigadors que fan el seguiment de les jornades.

Cap a la una del migdia, amb totes les embarcacions a port, els participants s'han reunit amb l'organització, que els hi ha ofert un aperitiu, durant el qual s'han sortejat regals oferts per Nàutica Juanola, Semprecalma Nàutica i Pesca, i Casa de Pesca Eduard, i s'ha lliurat un lot de regals per embarcació ofert per Exclusives Estètica Girona.

A continuació, galeries de fotos, de de la jornada, i de les captures.


20230819-cnllanca-pesca-i-ciencia-captures

 

20230819-cnllanca-pesca-i-ciencia

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar