JORNADA DE PESCA

Diumenge, 10 de Juliol del 2022 / Publicat a Categoria 2
Post Image

PRIMERA JORNADA CIENTÍFICA DE PESCA MARÍTIMA RECREATIVA

En col·laboració amb l'ACPR i la Generalitat de Catalunya

El primer dissabte d'agost del 2022, dia 6, el Club Nàutic Llançà, i sota la coordinació de l'Associació Catalana per a una Pesca Responsable (ACPR) i la Direcció General de Pesca i Aferns Marítims de la Generalitat de Catalunya, organitza la primera jornada científica de pesca marítima recreativa.

Aquesta activitat no és un concursç, i té com a objecte promocionar la pesca recrativa a nivel local a Catalunya per fomentar la pesca des d'embarcació d'una manera sostenible i responsable, a més de preservar les espécies vulnerables i col·laborar en la seva investigació.

Per a participar en la mateixa és imprescindible acceptar les bases incloses en l'anunci quin enllaç figura a continuació, i fer arribar al Club Nàutic Llançà la inscripció signada com a molt tard el diumenge 31 de juliol del 2022.

El club oferirà un esmorzar als participants, a les 07:00 h. al restaurant Cap Bea del Club Nàutic Llançà.

ANUNCI I BASES DE LA JORNADA

FULL D'INSCRIPCIÓ (ENVIAR AL CLUB ABANS DEL 31/07/2022)

PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

ESQUEMA DE FUNCIONAMENT

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar