APP C.N. LLANÇÀ

Dissabte, 8 de Juliol del 2023 / Publicat a Categoria 2
Post Image

EL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ SEMPRE AMB TU, A LA TEVA BUTXACA.

Arriba l’estiu i ara, potser més que mai, estareu interessats en estar informats de la meteorologia prevista si penseu sortir a mar, de les notícies i els esdeveniments relacionats amb el club, de les activitats que preveiem realitzar, ...

Com ja sabeu la web del club www.cnllanca.cat s’actualitza regularment amb aquest tipus d’informació, a més de disposar de l’apartat “INTRANET”, destinat a informació destinada exclusivament a persones que ostenten la condició de soci del Club Nàutic Llançà.

Però si veritablement el vostre desig és d’estar al corrent del què passa al club en el moment que passa, disposem de l’App del Club Nàutic Llançà, a on hi trobareu tant la meteo, com les notícies, i a més si la descarregueu i permeteu les notificacions rebreu un avís cada vegada que difonguem alguna notícia. També, des de l’App podeu ajudar-nos a millorar, informant-nos de qualsevol incidència que detecteu a les nostres instal·lacions de la que no estem al corrent. Us adjuntem un arxiu explicatiu de com funciona aquesta aplicació.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar