ESPAI CARDIOPROTEGIT

Dilluns, 28 de Novembre del 2022
Uniquely productize

EL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ FA UN PAS MÉS EN BENEFICI DELS SEUS SOCIS I VISITANTS. Amb l'adquisició de dos equips DEA (desfibril•ladors externs automàtics), el club converteix el port de Llançà en un espai cardioprotegit. Un dels desfibril•ladors es troba disponible dins una caixa a la paret de l'edifici auxiliar de la benziznera del port. L'altre desfibril•lador estarà permanentment dins el vehicle elèctric de servei portuàri.  

PARTICIPACIÓ CIUTADANA - PRUG CAP DE CREUS

Divendres, 11 de Novembre del 2022
Uniquely productize

PRESENTACIÓ DE PROPOSTES. Com us informavem en anteriors notícies, el Servei de Planificació de l'Entorn Natural va ampliar fins el 14 de novembre, el termini del procés de Participació ciutadana en la elaboració del Projecte d'ordre pel qual s'aprova el Pla Rector d'Ús i Gestió (PRUG) de l'àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus. El club, amb altres entitats quins socis i usuaris poden resultar afectats per l'aplicació d'aquesta norma, ha elaborat un document que ha presentat en el procés participa...

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar