Capacitació nàutica 27/07

Diumenge, 28 de Juliol del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Meteorologia bàsica i aplicada a la Mar d'Amunt,

Divendres 27 de juliol els socis interessats en aprofundir en el la meteorologia i la seva relació amb la navegació d'esbarjo, han pres part en una de les activitats per la capacitació nàutica programades per aquest estiu.

Organitzada a l'empara del conveni de col·laboració signat entre el Club Nàutic Llançà i l'Escola Nàutica Mar Brava, la  ponència sobre aquesta matèria ha anat a càrrec de Josep Valldeperas.

La pròxima activitat de capacitació nàutica, serà el proper dijous 01 d'agost, a les 09:30 h. i consistirà una conferència sobre les màquines marines. Per participar-hi cal inscriure's mitjançant el formulari accessible des de l'enllaç marcat com [ 1 ].

A l'enllaç marcat com [ 2 ] es troba accessible informació sobre el calendari d'activitats programades per aquest estiu.

La següent galeria d'imatges, recull moments de la conferència sobre meteorologia.

[ 1 ]                    [ 2 ]

20190727 cnllanca - capacitació nàutica - meteo

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar