Seguim treballant

Dissabte, 4 de Abril del 2020 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Seguim les recomanacions de l'Administració portuària.

Us informem que, el Club Nàutic Llançà continua vetllant pel manteniment, i per la seguretat de les instal·lacions portuàries esportives del port de Llançà, i per la de la flota que alberga.

Hem seguit les recomanacions rebudes per les que se'ns indica que,  com a concessionaris de l'Administració, hem d'establir el personal mínim necessari per la vigilància i seguretat, serveis mínims i emergècies de les instal·lacions de la que en som responsables, i en aquest sentit l'equip professional de marineria treballa en serveis mínims, amb la presència al port d'un dels seus integrants per torn, la resta està disponible per poder cobrir incidents o emergències que poguessin sorgir.

Per tal de donar el millor servei possible a tots els nostres socis i clients, l'equip d'administració continua realitzant la seva tasca en format teletreball.

Els socis i usuaris que necessitin contactar amb el club ho poden fer via e-mail a l'adreça del club (club@cnllanca.cat) ; Donarem resposta el més aviat possible.

Per urgències, hi ha disponible 24 h. el telèfon mòbil del servei de marineria (+34637599325) 

Esperant poder-nos retrobar al club, us deixem una petita gravació de les instal·lacions realitzada aquest matí.

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar