Tinguem cura del medi ambient

Divendres, 26 de Juliol del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

El Club Nàutic Llançà amb el medi natural.

La nostra entitat té un ferm compromís amb la preservació del medi natural en el que els nostres socis i usuaris gaudeixen de la seva afició pel mar i la navegació. Per això basa les seves actuacions per a que la seva activitat sigui en tot moment de la màxima qualitat i amb total respecte amb el medi ambient, i amb la finalitat de minimitzar el seu impacte mediambiental, amb l'objectiu d'aconseguir que aquest desaparegui.

Per aconseguir la fita que s'ha proposat, el club s'ha dotat d'un sistema integrat de gestió de la qualitat i el medi ambient. Aquest sistema integrat es troba certificat en les Normes ISO:9001 i ISO:14001, i verificat en el Sistema Comunitari de Gestió i Auditoria Ambiental (EMAS) amb el número ES-CAT-000452. Tanmateix presenta anualment la seva candidatura per a obtenir el guardó "Port esportiu bandera blava", sent-ne mereixedor any rere any.

Ara que l'activitat nàutica s'incrementa, volem recordar que posem a disposició dels socis i usuaris un seguit d'equipaments i instal·lacions que ajudaran a minimitzar l'impacte de la nostra activitat, entre d'altres:

      - Equip d'aspiració d'aigües olioses de sentina i grises d'embarcacions

      - Punt blau, per la recollida i posterior gestió de residus especials

Si desitgeu utilitzar algun d'aquests serveis, nomes us heu d'adreçar al nostre equip professional de marineria, qui us en facilitarà el seu accés.   


x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar